Vastuullisuus

Olemme vastuullisesti toimiva yritys – tosiasia on, että vaatteemme kestävät testatusti paremmin aikaa ja pesukertoja. Tämä on tapaamme parantaa maailmaa yksi vaate kerrallaan, pesu pesulta .

Vaatteissamme hiilijalanjälki on normaalia pienempi, koska kangas kudotaan ja vaatteet valmistetaan saman tehtaan alueella 5 km säteellä satamakaupungissa Pakistanissa.

Me Suomen Ammattivaatteessa arvostamme mahdollisuutta sitoutua vastuulliseen vaatteiden valmistukseen. Valmistamme vaatteet ja kankaat vain tilauksesta suoraan asiakkaamme käyttöön. Meille tämä tarkoittaa tarkkaa harkintaa sekä toimittajien että materiaalien valinnassa kuin myös suunnitelmallista ja pitkäjänteistä yhteistyötä sertifioitujen tavarantoimittajien kanssa. Varmistamme osaltamme, että materiaalia ja vaatteita valmistetaan vain tarpeeseen.

Sosiaalinen vastuu

Arvostamme toimittajissamme kykyä ottaa sosiaalista vastuuta, varsinkin maissa, joissa on olemassa riski ihmisoikeuksien ja työntekijöiden oikeuksien loukkaamisesta. Kumppanuustehtaallamme ei käytetä lapsityövoimaa. Työntekijöillä on mm. järjestettynä työterveyshuolto.

Lisäksi arvostamme tehtaan tapaa toimia niin, että toimitusketju on hallittu kuiduista valmisvaatteisiin. Keskitetty toiminta sataman läheisyydessä on lisäksi ekologista, koska kuljetusmatkaa on paljon vähemmän. Osaltamme pyrimme vaikuttamaan tehtaan vastuulliseen toimintaan ennakoimalla tilauksiamme tehtaalle mahdollisuuksiemme puitteessa.

Puuvillaa

Ekologiset arvot

Pyrimme pienentämään toimintamme ja tuotteidemme hiilijalanjälkeä ja löytämään käyttöömme jatkossakin uusia, ekologisempia materiaaleja ja toimintatapoja.

Vastuullinen tapa toimia on osa ajattelutapaamme ja arkipäiväistä työtämme. Näin autamme myös asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.