Terveydenhuollon vaatteiden suunnittelu ja valmistus

Vaatteissa, kuten myös ammatti- ja potilasvaatteissa, tärkeintä on mukavuus ja käytännöllisyys ulkonäköä unohtamatta. Vaatteiden suunnittelussa keskeisintä on loppukäyttäjän käyttökokemus sekä asiakkaan toiveet. Haluamme pitää huolen, että vaatteet ovat aina hyvin istuvat, oikean kokoiset ja vaativiinkin työtehtäviin ergonomiset ja kestävät. Siksi loppukäyttäjä ja asiakas ovat meillä pääroolissa uusia vaatteita suunniteltaessa.

Tarvittaessa osallistumme ilman välikäsiä asiakkaan tuotekehitystiimiin tai asiakas voi olla mukana meidän suunnitteluprosessiamme, jolloin tuotekehitysprosessi on mahdollisimman lyhyt ja asiantunteva. Niin kaikki toiveet tulevat varmasti huomioitua ja vaatteet ovat pienimpiä yksityiskohtia myöten tarkoitukseen hyvin sopivia.

Materiaalit

Olemme tuoneet Suomen markkinoille maailman huippuluokan materiaalin – PROCLOFLEX®, joka tuo työvaatteisiin täysin uudenlaisen mukavuuden, huollettavuuden ja käytettävyyden. Sen ansiosta vaatteemme ovat hygieenisiä, hengittäviä, joustavia ja mikrokuituvapaita.

PROCLOFLEX -työvaatekangas:
~180g/m²
63,5% Polyesteri
33,5 % Puuvilla
3% Elastaani

Materiaali on testattu kumppanuustehtaamme laboratoriossa kansainvälisten laatustandardien mukaan sekä useissa sairaalapesuloissa Suomessa erinomaisin tuloksin.