Terveydenhuollon tarvikkeet ja suojavarusteet

Maahantuomme korkealaatuisia ja sertifioituja tarvikkeita terveydenhoitoalalle.

CE-sertifioidut kertakäyttöiset suojavaatteet ja hengityssuojaimet

Maahantuomme sairaalakäyttöön kertakäyttöisiä suojavarusteita.
Kaikilla toimittajatehtaillamme on CE-sertifikaatti ja standardisoidut suojatuotteet. Kiinan tehtailla on Kiinan valtion lupa viedä sairaalateknisiä tuotteita masta. (Päivitetty tieto 27.04.2020)

Poikkeustilanteen vaikoimaa päivtetään jatkuvasti. Allaolevassa listassa ja esitteessä on mukana vain sellaisia tuotteita, joihin toimittajatehtaamme ovat tällä hetkellä tuotantonsa keskittäneet ja joita voimme tilauksesta toimittaa. Tehtaiden toimitusajat vaihtelevat 5pv – 20 pv tuotteesta ja tilausmäärästä riippuen + lentorahti ja tullaus.

Ole hyvä ja ota yhteyttä, lähetämme hinnaston ja tarjouksen.
Toimitamme myös isoja eriä.

Asentohoitotyynyt

Antibakteeriset POZ ”IN” FORM® tyynyt on suunniteltu vaativaan käyttöön pitkäaikaissairaiden asentohoidossa ja makuuhaavojen sekä kampurajalan ennaltaehkäisyssä (equinus) ja hoidossa. Tukevia ja viilentäviä tyynyjä käytetään myös kuntouttamisessa ja kipupotilaiden hoidossa. Lisäksi sopivat tyynyt erittäin hyvin odottaville äideille hyvän nukkuma-asennon hakemiseen sekä imettämiseen.

Ranskalaiset Care Concept asentohoitotyynyt on tarkoitettu vuodepotilaille ja liikuntakyvyttömille henkilöille. Tyynysarjaan kuuluu useita tyynyjä.

Antiembolism sukat ja muut kompressiosukat, luokat 1-3

Antiembolism sukat

EasierEveryday® anti-embolism -sukat on valmistettu suomalaisten mittojen mukaan. Sukkia saa polvisukkina, reisisukkina ja yhden jalan sukkahousuna. Reisisukissa on nyppysilikonireuna.

Jalkapohjassa on tarkastusaukko, mikä helpottaa lisäksi sukan pukemista liukusukan avulla. Liukusukka poistetaan jalasta aukon kautta.

Lääkinnällisiä kompressiosukkia valmistetaan kompressioluokissa 1-3 polvipituisena, reisipituisena sekä sukkahousuina. Sukkatuotteita on tehdastilauksesta saatavana niin avokärkisinä kuin suljetulla kärjillä.