Olemme suomalainen perheyritys Loviisasta. Suunnittelemme ja valmistutamme terveydenhoitoalalle vaatteita ja tekstiilejä, sekä tuomme maahan terveydenhoitoalalle moninaisia tuotteita

Näin toimimme

Mottomme: ”Vain paras on tarpeeksi hyvä”

Laatu, varmuus ja vakaus merkitsevät. Asiakas on meille kumppani, joka on kaiken toimintamme keskiössä. Työskentelemme jatkuvasti kehittääksemme entisestään toimitettavien tuotteiden laatua ja tilaus-toimitusketjun tehokkuutta. Toimimme osana asiakkaan hankintatiimiä ja meitä ohjaavat asiakkaan tarpeet sekä toiveet.

Johtuen kumppanuudesta maailmanluokan tehtaan kanssa, voimme tarjota asiakkaillemme:

  • vastuullisen kumppanuuden,
  • sujuvat vaatehankinnat ja toimitukset sovitusti,
  • testatut huippuluokan materiaalit,
  • mahdollisuuden tulla mukaan uusien materiaalien tuotekehitykseen,
  • mahdollisuuden omien vaatteiden suunnitteluun,
  • vaatteisiin kokemisen arvoisen käyttömukavuuden, mitoituksen ja istuvuuden,
  • vastuullisesti ja laadukkaasti tuotetut vaatteet,
  • uskomattoman hyvän tilaustoimitusketjun suurasiakkaille pieniä asiakkuuksia unohtamatta,
  • mielettömän tuotantokapasiteetin ja tasaisen tuotantolaadun tilauserästä riippumatta.
Tuotekuvaamassa

”Vaatteissamme hyvä käyttökokemus on tärkeintä, lisäksi arvostamme klassista tyylikkyyttä, toimivaa mitoitusta, hyvää istuvuutta eri kokoisissa vaatteissa isoja kokoja unohtamatta. Vaatteissamme kaikki materiaalit, yksityiskohdat ja leikkaukset ovat tarkoin harkittuja.
Työ- ja potilasvaatteet ovat ergonomisia ja käyttötarkoitukseen suunniteltuja vaikeat työskentelyasennot sekä helppo puettavuus huomioiden. Valitsemamme materiaalit palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla erityisvaatteiden fysiologista toimivuutta. Lisäksi panostamme jatkuvaan oppimiseen, innovointiin ja tutkimiseen. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, materiaalejamme sekä mallistoamme ja pyrimme kestäviin ratkaisuihin ja ehdottomaan laatuun.

Meillä vaatteiden tuotekehitysprosessi on lyhyt ja ytimekäs, tuotteet saavat oikeat muodot, mitat ja yksityiskohdat ilman välikäsiä. Hyvän käyttäjäkokemuksen lisäksi vaatteissamme huomioidaan sekä asiakasyrityksen imago että vaatehuollon kustannustehokkuus pesulapalvelukontekstiin tarkoitetuissa vaatteissa. ”